Daka, Blitar

kacamatan ing Kabupatèn Blitar, Indonésia

Daka (Hanacaraka: ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦢꦏ, Pegon: کٚچَمَتَنْ ضَقَ), yaiku setunggal kacamatan ing Kabupatèn Blitar[1], Provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Daka
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDoko
Daka kapernah ing Jawa Wétan
Daka
Daka
Daka kapernah ing Indonesia
Daka
Daka
Koordhinat: 8°02′23″S 112°24′20″E / 8.03978°S 112.4055°E / -8.03978; 112.4055Koordhinat: 8°02′23″S 112°24′20″E / 8.03978°S 112.4055°E / -8.03978; 112.4055
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBlitar
Pamaréntahan
 • Camat Drs. Achmad Basuki Wibowo, M Si.
Kodhe pos66186
Kodhe laladan
administrasi
35.05.18

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.