Dana Mulya, Danamulya, Malang

désa ing Indonésia

Dana Mulya iku désa ing Kacamatan Danamulya, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Dana Mulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDono Mulyo
Dana Mulya kapernah ing Kabupatèn Malang
Dana Mulya
Dana Mulya
Dana Mulya kapernah ing Jawa Wétan
Dana Mulya
Dana Mulya
Dana Mulya kapernah ing Indonesia
Dana Mulya
Dana Mulya
Koordhinat: 8°16′59″S 112°25′44″E / 8.28295°S 112.42899°E / -8.28295; 112.42899Koordhinat: 8°16′59″S 112°25′44″E / 8.28295°S 112.42899°E / -8.28295; 112.42899
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDanamulya
Kodhe laladan
administrasi
35.07.01.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.