Danamulya, Malang

kacamatan ing Kabupatèn Malang, Indonésia

Danamulya iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Danamulya
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDonomulyo
Danamulya kapernah ing Jawa Wétan
Danamulya
Danamulya
Danamulya kapernah ing Indonesia
Danamulya
Danamulya
Koordhinat: 8°19′30″S 112°25′49″E / 8.32509°S 112.43016°E / -8.32509; 112.43016Koordhinat: 8°19′30″S 112°25′49″E / 8.32509°S 112.43016°E / -8.32509; 112.43016
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.01

Pérangan administratif

besut

Kacamatan Danamulya kapérang ing 10 désa. Ing ngisor iki désa-désané kang kaurutaké manut urutaning kodhe administrasi.

Désa

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.