Purwadadi, Danamulya, Malang

désa ing Indonésia

Purwadadi iku désa ing Kacamatan Danamulya, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Purwadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwodadi
Purwadadi kapernah ing Kabupatèn Malang
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Jawa Wétan
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Indonesia
Purwadadi
Purwadadi
Koordhinat: 8°18′42″S 112°24′17″E / 8.3117°S 112.40466°E / -8.3117; 112.40466Koordhinat: 8°18′42″S 112°24′17″E / 8.3117°S 112.40466°E / -8.3117; 112.40466
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDanamulya
Kodhe laladan
administrasi
35.07.01.2010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.