Mentaraman, Danamulya, Malang

désa ing Indonésia

Mentaraman iku désa ing Kacamatan Danamulya, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Mentaraman
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMentaraman
Mentaraman kapernah ing Kabupatèn Malang
Mentaraman
Mentaraman
Mentaraman kapernah ing Jawa Wétan
Mentaraman
Mentaraman
Mentaraman kapernah ing Indonesia
Mentaraman
Mentaraman
Koordhinat: 8°20′36″S 112°24′43″E / 8.3432°S 112.41195°E / -8.3432; 112.41195Koordhinat: 8°20′36″S 112°24′43″E / 8.3432°S 112.41195°E / -8.3432; 112.41195
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDanamulya
Kodhe laladan
administrasi
35.07.01.2009

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.