Kedhungsalam, Danamulya, Malang

désa ing Indonésia

Kedhungsalam iku désa ing Kacamatan Danamulya, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Kedhungsalam
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungsalam
Kedhungsalam kapernah ing Kabupatèn Malang
Kedhungsalam
Kedhungsalam
Kedhungsalam kapernah ing Jawa Wétan
Kedhungsalam
Kedhungsalam
Kedhungsalam kapernah ing Indonesia
Kedhungsalam
Kedhungsalam
Koordhinat: 8°20′54″S 112°26′44″E / 8.34829°S 112.44548°E / -8.34829; 112.44548Koordhinat: 8°20′54″S 112°26′44″E / 8.34829°S 112.44548°E / -8.34829; 112.44548
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDanamulya
Kodhe laladan
administrasi
35.07.01.2003

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.