Tuduhaké menu pokok

Don Jon nggih punika filem drama komedi romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013[4]. Filem punika kaarahaken déning Joseph Gordon-Levitt ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Ram Bergman lan Nicolas Chartier. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, lan Julianne Moore, sesarengan Rob Brown, Glenne Headly, Brie Larson lan Tony Danza minangka paraga panyokong. Don Jon kagiyaraken kaping pisan nalika adicara pahargyan Festival Film Sundance ing surya18 Januari 2013.[5] Salajengipun dipun babar kagem sagung pamirsa ing Amérikah Sarékat ing surya 27 September 2013.[3]

Don Jon
Against a grey background, three squares with the faces of a smiling young man, and red-haired woman, and shown horizontally the face of a blonde woman.
Poster bioskop
DisutradaraniJoseph Gordon-Levitt
Diprodhuseri
DiskénariyoniJoseph Gordon-Levitt
Dibintangi
DimusikiNathan Johnson
SinématografiThomas Kloss
Dibesut déningLauren Zuckerman
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningRelativity Media[1]
Tanggal metu
  • Januari 18, 2013 (2013-01-18) (Sundance)
  • Sèptèmber 27, 2013 (2013-09-27) (Amerika Serikat)
Suwéné
90 menit[2]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$6 juta[3]
Kalarisan$30.417.481[3]

Don Jon pikantuk pandhemenan dumugi 81% saking 170 pangulas wonten ing Rotten Tomatoes. Metacritic mratélakaken bilih filem punika pikantuk biji 66/100 saking 41 pangulas.[6][7][8]

Dumugi surya 19 Desember 2013, Don Jon sampun kasil ngempalaken arta dumugi $24.444.429 saking pamirsa ing Amerika Ler, lan $5.973.052 saking negari sanesipun, kanthi gunggung $30.417.481 saking pamirsa sadonya.[3]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. Fleming, Jr., Mike (January 21, 2013). "Sundance Deal Precedent: Relativity Media Pact For Joseph Gordon-Levitt-Helmed Comedy ‘Don Jon: $4 Mill Upfront, $25 Million P&A For Summer Release". Deadline.com. Dijupuk June 26, 2013. 
  2. "DON JON (18)". British Board of Film Classification. July 26, 2013. Dijupuk July 26, 2013. 
  3. a b c d "Don Jon (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk November 29, 2013. 
  4. The Independent
  5. Miller, Daniel (December 3, 2012). "Sundance 2013: Festival Unveils 2 Star-Studded Noncompetition Categories". The Hollywood Reporter. Dijupuk December 4, 2012. 
  6. "Don Jon". Metacritic. CBS Interactive. Dijupuk November 16, 2013. 
  7. Hoffman, Jordan (January 21, 2013). "'Don Jon's Addiction' Review". ScreenCrush. Dijupuk August 18, 2013. 
  8. Chase Whale (January 19, 2013). "Sundance 2013 Review: DON JON'S ADDICTION Bulks Up the Body and Career of Joseph Gordon-Levitt". Moore is a marvelous actress and this role is just another reason to love her. 
  9. Channingtatumwrapped.com

Pranala njawiBesut