Gendéra Chechnya

Gendéra Republik Chechnya awujud pesagi dawa kanthi rasio gendéra 2:3, rasioné sama marang rasio gendéra Ruslan. Gendéra Chechnya kapengkar déning telu garis horizontal, saka ndhuwur ing ngisor: ijo - didadèkaké pralambang Islam, putih, lan abang, ing sabelahé katata garis kanthi warna putih vertikal, banjur ing garis iki kawujud wagun gambar rerenggan nasional, ya iku papat cacahé gulungan kertas kanthi warna emas [1]. Garis horizontal iki duwé proporsi 4:1:3.

Rasio: 2:3

MupangatBesut

Gendéra Chechn kang diresmekake ing taun 2004, umumné dianggo déning pamaréntah Chechnya uga didadèkaké gendéra independen asring dianggo utawa dimupangatake oposisi uga pendhudhuk Chechnya [2].

Cathetan sikilBesut