Tuduhaké menu pokok

Grojogan iku formasi géologi saka arus banyu kang mili liwat siji wewaton kang ngalami érosi lan tiba mudhun saka ndhuwur. Grojogan bisa wujud gawéan kang biyasa dipigunaaké ing taman. Sapérangan grojogan kawangun ing lingkungan pagunungan ing ngendi érosi kerep dumadi.

Sapérangan grojogan gedhéBesut

Grojogan Hopetoun Falls ing Taman nasional Otway, Victoria, Australia

Gladri gambarBesut

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut