Tuduhaké menu pokok
Taman tulip ing Walanda

Taman iku satunggaling ing njaba ruangan. Taman uga artine bidang lahan nganggo pager lan dikanggo seneng-seneng. Pangertian taman iku sebidang lahan kabukak kang ditanduri wit-witan, perdu, semak, lan suket kang di kombinasiake.

FungsiBesut

Fungsi taman dikanggo ulah raga, santai, dolanan, lan liyane [1].

Macem-macem tipe tamanBesut

  1. Tipe dipungabung kaliyan fasilitas ulah raga. Taman awujud lapangan kanthi street furniture, jogging track utawi lahan kanggé ulah raga mlayu, biking utawa aréna kanggo sepeda lan ulah raga liyane. Taman iku uga disebut Taman Aktif kaya ta:
  1. Tipe kaping kalih iku taman kang gumané minangka taman rekreasi kanthi fasilitas tartamtu lan tiyang kang nandhangi perlu mbayar kanggé rekréasi ing taman mau [1].

Cathetan sukuBesut

  1. a b [1], tamankota.pdf (dipun-akses tanggal 18 November 2012).