Hamtaro (とっとこハム太郎 Tottoko Hamutarō?, lit. Trotting Hamtaro) ya iku program televisi tumuju bocah-bocah cilik. Watak utama dimainake déning tokoh hamster kanthi nama Hamtaro (Hamutaro sajeroning basa Jepang). Ing Indonesia, kawiwitan ing patengahan taun 2002 adicara bisa digiyaraké déning RCTI. Ing taun iki (2014) Hamtaro diputer manèh déning stasiun televisi TPI.

Hamtaro
Gambar:Hamtaro.png
Logo basa Inggris Hamtaro
GenreKodomo
Anime
Sutradara Osamu Nabeshima
Studio Shogakukan Productions Co., Ltd.
TMS
Jaringan Jepang TV Tokyo
South Koréa SBS
The Netherlands Jetix
Filipina GMA Network , QTV
Malaysia NTV7
Amérika Sarékat Cartoon Network
HongkongTVB
{Indonésia RCTI, TPI
Ditayangkan 7 Juli 200031 Maret 2006
Gunggung episode 296
Portal Anime dan Manga

Pranala njabaEdit