Herm iku pulo paling cilik ing Kapuloan Channel kang kabuka kanggo publik. Montor dilarang dipigunakaké ing pulo iki, kaya déné ing pulo tanggané, Sark. Nanging, ora kaya ing Sark, pit uga dilarang ing kéné. Nanging, Herm ngidinaké quad bike sajinis pit montor roda papat lan traktor kanggoné sing ndunungi. Pantèné kang kebak wedhi putih ndadèkaké Herm minangka swarga kanggoné kang seneng lumaku-lumaku. Taun 2002, Herm menangaké kompetisi Britain in Bloom sajeroning kategori resort pasisir cilik, sanajan ora kalebu péranganing UK (Herm péranganing Bailliwick Guernsey).

Herm
Gendéraning Herm
Gendéra
Aditamèng
Motto: none
Gunagita: 'Sarnia Cherie (Guernsey)
Dunungpenering Herm
JawatbasaInggris
PapréntahanDependensi Guernsey
• Chief of state
Elizabeth II, Duke of Normandy
Sir Fabian Malbon
• Tenants
Adrian lan Pennie Wood Heyworth
Pijembar
• Gunggung
2 km2 (0.77 sq mi)
• Banyu (%)
negligible
Population
• Cacahjiwa 2002
60
• Ketebdunung
30/km2 (77.7/sq mi)
IPM (n/a)n/a
Error: Invalid HDI value · n/a
ArtacihnaPound sterling1 (GBP)
Laladan wektuUTC+0 (GMT)
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC+1 (WEST)
TLD internèt.gg (Guernsey)
  1. The States of Guernsey, of which Herm is a dependency, issue their own sterling coins and banknotes (see Guernsey pound).
Lokasi Herm
Pemandhangan pulo ing sisih lor.
Quad Bike kang biyasa dianggo para among tani

Pranala njaba

besut


 
Kapuloan Kanal
Bailiwick Jersey:   Jersey | Les Minquiers | Les Ecrehous | Pirres de Lerq | Les Dirouilles
Bailiwick Guernsey:

Alderney |   Guernsey |   Sark | Brecqhou | Burhou | Casquets | Herm | Jethou | Lihou | Ortac | Crevichon | Les Houmets