Herm iku pulo paling cilik ing Kapuloan Channel kang kabuka kanggo publik. Montor dilarang dipigunakaké ing pulo iki, kaya déné ing pulo tanggané, Sark. Nanging, ora kaya ing Sark, pit uga dilarang ing kéné. Nanging, Herm ngidinaké quad bike sajinis pit montor roda papat lan traktor kanggoné sing ndunungi. Pantèné kang kebak wedhi putih ndadèkaké Herm minangka swarga kanggoné kang seneng mlaku-mlaku. Taun 2002, Herm menangaké kompetisi Britain in Bloom sajeroning kategori resort pasisir cilik, sanajan ora kalebu péranganing UK (Herm péranganing Bailliwick Guernsey).

Herm
Lambang nagara Herm
Gendéra Lambang nagara
Sesanti: none
Antem: Sarnia Cherie (Guernsey)
Basa resmi Inggris
Papréntahan Dependensi Guernsey
 •  Chief of state Elizabeth II, Duke of Normandy
 •  Lieutenant Governor Sir Fabian Malbon
 •  Tenants Adrian lan Pennie Wood Heyworth
Laladan
 •  Gunggung 2 km2
0,77 sq mi
 •  Banyu (%) negligible
Cacah jiwa
 •  Cacah sirah 2002 60
 •  Karapetan 30/km2
77,7/sq mi
HDI (n/a)n/a
Cacad: Angka HDI ora sah · n/a
Valuta Pound sterling1 (GBP)
Zona wektu GMT (UTC+0)
 •  Mangsa Panas (DST) WEST (UTC+1)
TLD Internèt .gg (Guernsey)
1. The States of Guernsey, of which Herm is a dependency, issue their own sterling coins and banknotes (see Guernsey pound).
Lokasi Herm
Pemandhangan pulo ing sisih lor.
Quad Bike kang biyasa dianggo para among tani

Pranala njabaBesut


 
Kapuloan Kanal
Bailiwick Jersey:   Jersey | Les Minquiers | Les Ecrehous | Pirres de Lerq | Les Dirouilles
Bailiwick Guernsey:

Alderney |   Guernsey |   Sark | Brecqhou | Burhou | Casquets | Herm | Jethou | Lihou | Ortac | Crevichon | Les Houmets