Jalur sepur Kuthaarja–Purwasari-Sala Balapan

Jalur sepur Kuthaarja–Purwasari–Sala Balapan yaiku segmen jalur rel lintas kidul Pulo Jawa sing uwis dadi jalur ganda (double-track). Saking arah kulon dimulai seka Setatsiyun Kuthaarja (dikelola PT. Kereta Api Indonesia Daerah Operasi V Purwakerta) menyang arah tenggara sing klebu ning njero Daerah Operasi VI Yogyakarta, ngitari tepian ujung kidul Pegunungan Menoreh, banjur mbelok mangetan arah Setatsiyun Tugu Yogyakarta, banjur ning wetan lan mangetan ngasi tekan Setatsiyun Purwasari ning pinggir kulon Kutha Surakarta.

Jalur Sepur Kuthaarja–Purwasari–Sala Balapan
COLLECTIE TROPENMUSEUM Een menigte aanschouwt bij spoorwegstation van Jogjakarta de staatsiekoets met daarin waarschijnlijk de Sultan van Jogjakarta of de Susuhunan van Solo TMnr 60043218.jpg
Suasana ngarep seka Setatsiyun Yogyakarta Tugu
saat datangnya iring-iringan pejabat tinggi negara
(kemungkinan Sultan Yogyakarta utawa Sunan Surakarta) dikawal karo prajurit KNIL
Surasa
GolonganJalur lintas utama
PranataJalur sepur rel abot
DrajadBeroperasi
Tasiyun terminusKuthaarja
Purwasari
Cacahing tasiyun21
Palakon
Dibukak1871–1887
Panduwé
PalakuPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi V Purwakerta (Stasiun Kuthaarja)
Daerah Operasi VI Yogyakarta (Stasiun Yogyakarta, Klaten, Purwasari dan Sala Balapan)
KAI Commuter (Kuthaarja-Sala Balapan)
Cirining jalurRel lintas rata karo latar belakang pegunungan
Tèhnis
Jarak nempuh123 km
Ambaning sepur1.067 mm
PanyetrumanYa (segmen Yogyakarta-Sala)
Karikatan palakon60 s.d. 100 km/jam
Peta Rute

KYA–KTA
Batas wilayah kerja Daop 5 PWT
Batas wilayah kerja KAI Commuter
KTA
Kutoarjo
ke Purworejo
MTL
Montelan
JN
Jenar
Jembatan Bogowonto
WJ
Wojo Bandara Internasional Yogyakarta
Jawa Tengah
Daerah Istimewa Yogyakarta
KDG
Kedundang
WT
Wates
KLR
Kalimenur
STL
Sentolo
Jembatan Mbeling
SDY
Sedayu
RWL
Rewulu
depot Pertamina
PTN
Patukan
Flyover Jalan Siliwangi
Dalan Tentara Pelajar
YK–PLP–SWG
SCA–YK
Depo lokomotif
awal
elektrifikasi
YK
Yogyakarta
Dalan Abu Bakar Ali
Jembatan Kewek
Dalan Abu Bakar Ali
Depo barang
LPN
Lempuyangan
Flyover Lempuyangan
Flyover Janti
MGW
Maguwo
KLS
Kalasan
Jembatan Opak
Daerah Istimewa Yogyakarta
Jawa Tengah
BBN
Brambanan
SWT
Srowot
KT
Klaten
KET
Ketandan
CE
Ceper
DL
Delanggu
GW
Gawok
Underpass Makamhaji
Flyover Purwasari
PWS–BI
PWS
Purwosari 1 2 3
PWS–WNG
Flyover Manahan
akhir
elektrifikasi
SLO
Solo Balapan 2 6
Batas wilayah kerja KAI Commuter
Batas wilayah kerja Daop 6 YK
GD–SLO
SLO-KTS

Jalur iki kabeh wonten ing dataran rendah, karo sitik variasi jalur nbelok-mbelok ning watara Setatsiyun Wojo lan Setatsiyun Wates. Wonten sawetara kreteg dhuwur ing jalur iki, yaiku sing nglintasi Kali Progo lan Kali Opak. Jalur iki nduwe sawetara pemandangan sing apik, terutama ing daerah sekitar Candi Prambanan (bisa ketok sawetara puncak candi Prambanan kasebut) lan ing watara Setatsiyun Klaten lan Setatsiyun Delanggu karo pemandangan gunung kembar (Gunung Merapi lan Gunung Merbabu) sing katon sampurna ing mbuti kanthi jembar sawah. Unike, kabeh jalur sepur ing wilayah DIY duweke kraton (Sultan Ground).[1]

Ujung wetan jalur iki bisa diperpanjang adohe telu km ngasi tekan Setatsiyun Sala Balapan, sing mrupakan setatsiyun gedhe. Kabeh setatsiyun ing jalur iki uwis nggunakake pasinyalan elektrik; kanggo Kuthaarja–Patukan nggunakake pasinyalan seka Westinghouse Rail Systems, Setatsiyun Yogyakarta lan Lempuyangan nggunakake pasinyalan Siemens NX,[2] dan Maguwo–Purwosari–Solo Balapan menggunakan persinyalan produksi Len Industri yang dipasang sejak 2013.[3][4]

  1. Karjoko, Lego (2006). "Komparasi Antara Sistem Hukum Tanah Nasional dengan Sistem Hukum Tanah Keraton Yogyakarta". Yustisia. 68 (05–08): 60.
  2. Susanti, D.M. (Januari 2008). Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) (S2). Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung.
  3. Mohamad, Ardyan (21 Juni 2013). "Kalahkan Siemens, BUMN Elektronik Raup Pendapatan Rp23 Triliun". Merdeka.com. Dibukak ing 5 Oktober 2017. Saat ini, masih ada pesanan proyek dari Kemenhub untuk menggarap persinyalan kereta di jalur Jogja-Solo, Duri-Tangerang, dan Parung-Maja.
  4. "Len Tandatangani Dua Kontrak dengan Nilai Total Rp 464 Milyar | PT Len Industri (Persero)" (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-02-12.