Setatsiyun Delanggu

setatsiyun sepur ing Indonésia

Setatsiyun Delanggu (DL) (ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦢꦼꦭꦁꦒꦸ) punika setatsiyun sepur kelas III/alit ingkang dumunung ing Gathak, Delanggu, Klathèn. Setatsiyun ingkang dumunung ing dhuwur +133 m menika kalebu ing Daerah Operasi VI Yogyakarta lan dados setatsiyun paling wétan ing Kabupatèn Klathèn.

Stasiun Delanggu

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun DL.png
  • Singkatan: DL
  • Nomor: 3114
Stasiun Delanggu 2019.jpg
Setatsiyun Delanggu, 2019
Letak
PropinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KecamatanDelanggu
DésaGathak
AlamatDalan Setatsiyun Delanggu
Kodhe pos5741
Koordinat7°37′20″S 110°42′24″E / 7.6223396°S 110.7065839°E / -7.6223396; 110.7065839Koordhinat: 7°37′20″S 110°42′24″E / 7.6223396°S 110.7065839°E / -7.6223396; 110.7065839
Sujarah
Bukak1871
Jeneng saderengeStasiun Halte Delanggoe
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VI Yogyakarta
Kelas setasiunIII/cilik[1]
PunggelanDL
Nomer setasiun3114
Dhuwuring stasiun+133 m
Kilometer122+933 lintas Semarang TawangBrumbungGundihSala BalapanYogyakarta
LayananMung kanggé panyusulan antara sepur
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (siji peron sisi lan loro peron pulo sing padha-padha cukup dhuwur)
Jinis pasinyalanElektrik jinis Sinyal Interlocking LEN-02
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun
mny. Cèpèr
Dl. Setatsiyun
mny. Gawok

SajarahBesut

Ing jaman Walanda, setatsiyun iki digunakaké kanggo ngeteraké karung-karung goni kanggo nyuplai pabrik gula ing sekitar Karésidhènan Surakarta, ing perihal iki Pabrik Gula Delanggu (saiki dadi pabrik karung goni)[2] lan uga digunakaké dadi sarana transportasi ing antarane Surakarta lan Yogyakarta.

Kanggo ndhukung operasi jalur gandha, sistem sinyal mekanik ing setatsiyun iki diganti karo sistem pasinyalan listrik sing digawé dening PT Len Industri (Persero) sing wis dipasang wiwit taun 2013 lan banjur wiwit dioperasikaké ing wulan Desember 2015.[3][4]

Wangunan lan tata letakBesut

Wiwitané setatsiyun iki nduwéni papat jalur sepur kanthi jalur 2 dadi sepur lurus.[5] Wiwit operasi jalur gandha parsial Yogyakarta–Solo minangka sègmèn Srowot–Ketandan ing taun 2001 lan rampung minangka sègmèn Brambanan–Delanggu tanggal 15 Desember 2003, jalur 2 setatsiyun digunakaké dadi sepur lurus kanggo arah Yogyakarta. Nalika ing taun 2005-2006, jalur 3 setatsiyun iki wis dadi jalur lurus menyang Solo.[6][7] Saiki ora ana sepur sing mandheg ing setatsiyun iki, kajaba ana ana panyusulan ing antara sepur.

GladriBesut

Cathetan sukuBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. "Galeri foto Tropenmuseum mengenai Pabrik Karung Goni Delanggu (dahulunya Pabrik Gula Delanggu)". Dibukak ing 21 Oktober 2017.
  3. Mohamad, Ardyan (21 Juni 2013). "Kalahkan Siemens, BUMN Elektronik Raup Pendapatan Rp23 Triliun". Merdeka.com. Dibukak ing 5 Oktober 2017. Saat ini, masih ada pesanan proyek dari Kemenhub untuk menggarap persinyalan kereta di jalur Jogja-Solo, Duri-Tangerang, dan Parung-Maja.
  4. "Len Tandatangani Dua Kontrak dengan Nilai Total Rp 464 Milyar | PT Len Industri (Persero)" (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-02-12.
  5. Grafik Perjalanan Kereta Api 2004
  6. "Uji Coba Rel Ganda Yogya-Solo Bikin Bikers Senewen". detiknews. Dibukak ing 2019-07-08.
  7. "Rel Ganda Yogyakarta-Solo Diresmikan". Tempo (ing basa Inggris). 2003-12-15. Dibukak ing 2019-07-08.