Kasali Baru, Banama Tingang, Pulang Pisau

désa ing Indonésia

Kasali Baru iku désa ing Kacamatan Banama Tingang, Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Kasali Baru
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
KacamatanBanama Tingang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranala njabaBesut