Banama Tingang, Pulang Pisau

Banama Tingang iku kacamatan ing Kabupatèn Pulang Pisau, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 626 km2 lan okèhé sing ndunungi 7.872 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Bawan, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 175 km.

Banama Tingang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènPulang Pisau
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.11.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Gunung Mas
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kahayan Tengah
ing sisih kulon karo: Kutha Palangka Raya
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuas

Rujukan

besut
  1. Kalimantan Tengah sajeroning angka 2008, tabel 1.3
  2. Demografi ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  3. Kacamatan lan Désa ing situs Pemkab Pulang Pisau[pranala mati permanèn]
  4. "Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-03-09. {{cite web}}: External link in |title= (pitulung)
  5. Dhaptar kode désa Kalimantan Tengah

Pranala njaba

besut