Kitab Barukh iku kitab Alkitab kang kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajeroning Septuaginta.

Kutipan saka Kitab Barukh sajeroning Prajanjian AnyarBesut

IsiBesut

  • 1:1-14 Pambuka
  • 1:15-2:10 Ngaku dosa
  • 2:11-3:8 Donga pangampunan
  • 3:9-4:14 Sasambatan kawicaksanan
  • 4:5-5:9 Wejangan kanggo wong kang dibuwang