Tuduhaké menu pokok

Kutha Tasikmalaya

kutha ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kutha Tasikmalaya
Lambang Kota Tasikmalaya.jpg
Lambang Kutha Tasikmalaya
Sesanti: ""
Locator kota tasikmalaya.png
Dina Dadi:...
Walikutha: H. Bubun Bunyamin
Wakil walikutha:
Jembar
 - Total:

471,62 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

8 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 579.128 (2003)
+/- 1.228 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Tasikmalaya iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 471,62 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Kulon