Metro Kidul, Metro

Metro Kidul iku kacamatan ing kutha Metro, Lampung.

Metro Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaMetro
Kutha Metro, Lampung
Lambang Kutha Metro

Kecamatan: Metro Kulon | Metro Pusat | Metro Kidul | Metro Wétan | Metro Lor

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia