OkeVision

OkeVision inggih punika salah satunggaling saluran televisi ingakng dipunwedalaken wiwit sasi Novèmber 2008 ing Jakarta deéning PT. Nusantara Vision, minangka salah satunggaling lembaga penyiaran kanggé lengganan ingakng gadhah jasa giyaran televisi ngginakaken satelit ing Indonésia. Déné satelit ingkang dipun-ginakaken inggih punika sataleti cakrawala ingakng saged dadosaken giyaran Oke Vision saged langsung gampil dipuntampi ing sadaya pelosok wewengkon nusantara.

OkeVision
OkeVision.jpg
TipeTV satelit berlangganan
Motto"Bioskop Masuk Rumah"
NegaraIndonésia Indonésia
JangkauanNasional
DidirikanNovember 2008 di Jakarta
PemilikPT. Nusantara Vision
GrupGlobal Mediacom
Situs webwww.okevision.tv

Perangkat KerasBesut

Wonten sapéérangan perangkat keras utawi ingakng asring dipunwastani hardware ingakng dipunbetahaken kanggé saged ningali tayangan-tayangan saking saluran TV ingakng dipunsaluraken medal Oke Vision. Ing ngandhap punika inggih perangkat keras ingkang dipunbetahaken pelanggan kanggé saged nangkep tayangan-tayangan saking saluran-saluan TV mau:[1]

  1. Decoder Digital inggih punika pirantos kanggé ngonduraken sinyal saking wujud acak dhateng wujud aslinipun, saéngga saged dipuntingali dééning para pelanggan.
  2. Viewing Card (Kartu Tayang) inggih punika kartu ingkang dipunbetahaken pelanggan supados saged ngundhuh lan mbikak kodhe tayang saéngga tayangan saged dados aktif.
  3. LNB-F
  4. 2 F Konektor
  5. Kabel 20 Meter
  6. Remote Control
  7. Dish (Parabola Mini) dengan diameter 80 cm

Paket OkeVisionBesut

Komposisi saluran OkeVisionBesut

  • Movies: Celestial Movies, HBO, HBO Family, HBO Family, HBO Signature, MAX, MGM, RED, Fox Movies Premium, Thrill, MNC Movies.[2]
  • Entertainment: AXN, Arirang, CCTV 4, CCTV 9, DW-TV Asia+, Fox Crime, Ginx, KBS World, Kix, STAR World, Sun TV, Universal Channel, MNC Comedy, MNC Entertainment, TV5 Monde Asia, WarnerTV
  • Kids: Kids Co, Disney Junior
  • Documentary: National Geographic Adventure, National Geographic Channel, National Geographic Wild, The History Channel
  • News: Al Jazeera Int`l, Australia Network, Channel NewsAsia, Euro News, MNC News, Russia Today, MNC Business
  • Lifestyle: MNC Lifestyle, Fashion TV
  • Religion: MNC Muslim, LIFE
  • Music: MNC Music, Trace
  • Sports: Euro Sport, Fox Sports, Star Sports, MNC Sports
  • Free to Air: ANTV, Global TV, Indosiar, Metro TV, RCTI, SCTV, MNCTV, Trans TV, Trans7, TVRI, TV One, SINDOtv
  • Radio: Global Radio, PAS FM, Radio Dangdut Indonésia, V Radio, Sindo Radio

Pratélan paketBesut

BasicBesut

A La CarteBesut

Studio 1Besut
Studio 2Besut
Studio 3Besut
Studio 4Besut
Studio 5Besut
Studio 6Besut
Studio 7Besut
Studio 8Besut

Pratélan saluranBesut


Saluran Stasiun TV Basa Nagara Berkas:Television icon.png
1 HBO Inggris   Berkas:Checkbox.svg
2 HBO Signature Inggris   Berkas:Checkbox.svg
3 HBO HITs Inggris   Berkas:Checkbox.svg
4 HBO Family Inggris   Berkas:Checkbox.svg
5 Cinemax Inggris   Berkas:Checkbox.svg
6 Fox Movies Premium Inggris   Berkas:Checkbox.svg
7 MGM Inggris   Berkas:Checkbox.svg
8 Thrill Inggris, Mandarin   Berkas:Checkbox.svg
10 MNC Movies Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
18 RED Inggris, Mandarin   Berkas:Checkbox.svg
19 Celestial Movies Inggris, Mandarin   Berkas:Checkbox.svg
20 MAX Inggris, India   Berkas:Checkbox.svg
21 Universal Channel Inggris   Berkas:Checkbox.svg
22 STAR World Inggris   Berkas:Checkbox.svg
23 AXN Inggris   Berkas:Checkbox.svg
24 MNC Comedy Inggris, Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
25 KIX Inggris, Mandarin   Berkas:Checkbox.svg
26 Ginx Inggris, Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
27 FOXCrime Inggris   Berkas:Checkbox.svg
28 SyFy Inggris   Berkas:Checkbox.svg
29 Diva Universal Inggris   Berkas:Checkbox.svg
30 Warner TV Inggris   Berkas:Checkbox.svg
31 Fashion TV Inggris   Berkas:Checkbox.svg
41 National Geographic Channel Inggris   Berkas:Checkbox.svg
42 Nat Geo Adventure Inggris   Berkas:Checkbox.svg
43 Nat Geo Wild Inggris   Berkas:Checkbox.svg
44 History Inggris   Berkas:Checkbox.svg
61 KidsCo Inggris   Berkas:Checkbox.svg
62 Disney Junior Inggris   Berkas:Checkbox.svg
71 Fox Sports Inggris     Berkas:Checkbox.svg
72 STAR Sports Inggris   Berkas:Checkbox.svg
73 Eurosport Inggris   Berkas:Checkbox.svg
74 MNC Sports Inggris, Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
75 GOLF Channel Inggris     Berkas:Checkbox.svg
81 MNC News Inggris, Mandarin, Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
82 Al Jazeera Internasional Inggris   Berkas:Checkbox.svg
83 Channel News Asia Inggris   Berkas:Checkbox.svg
91 Trace Inggris     Berkas:Checkbox.svg
92 MNC Music Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
99 MNC Business Inggris, Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
101 SINDOtv Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
102 MNC Entertainment Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
103 MNC Lifestyle Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
104 RCTI Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
105 MNCTV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
106 Global TV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
107 Trans TV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
108 Trans7 Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
109 ANTV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
110 SCTV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
111 Indosiar Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
112 tvOne Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
113 MetroTV Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
114 TVRI Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
150 TBN / Life Indonésia   Berkas:Checkbox.svg
151 Australia Network Inggris   Berkas:Checkbox.svg
152 Arirang Koréa, Inggris   Berkas:Checkbox.svg
153 KBS World Koréa, Inggris   Berkas:Checkbox.svg
154 CCTV News Inggris, Mandarin     Berkas:Checkbox.svg
155 Euronews Inggris   Berkas:Checkbox.svg
156 Russia Today Inggris, Ruslan   Berkas:Checkbox.svg
157 DW-TV Asia + Inggris, Jerman   Berkas:Checkbox.svg
158 TV5 Monde Asia Inggris, Perancis   Berkas:Checkbox.svg
181 CCTV-4 Mandarin   Berkas:Checkbox.svg

Cathetan sukuBesut

Cithakan:TV ing Indonésia