Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

1 - Junta militèr Thailand ngumumaken Konstitusi sementawis ingkang bakal énggal dipunlajengaken kanthi panunjukan mahamantri kanggé mimpin nagara punika ngantos taun ngajeng. Raja Bhumibol Adulyadej ingkang sangae kinurmatan déning rakyatipun, nyarujuki dhokumèn pihak militèr.

1 - Israèl narik sadaya pasukanipun saking Lebanon, minangka prasyarat utami gencatan senjata ingkang mungkasi perang salami satunggal wulan nglawan gerilyawan Hizbullah. (AP)

Uga delengenBesut