Tuduhaké menu pokok

30 Oktober - RUU Pornografi disahaké djadi Undhang-Undhang (detikNews) 29 - Lindhu Pakistan 2008 ngguncang Quetta, niwasaké saora-orané 100 jiwa. (CNN)

20 Oktober - Sawijining tim Jepang nemu tapak-tapak sikilé yeti (AFP via Yahoo!)

26 - Asian Beach Games 2008 resmi ditutup. Indonésia dadi juwara umum kanthi 23 medali emas, 8 pérak , lan 20 perunggu. Peringkat angka 2 lan ke-3 diduduki Thailand lan Cina (Asian Beach Games 2008)

20 - Televisi berlangganan Astro Nusantara mandhegaké giyaran ing Indonésia wiwit jam 00.01 WIB. (Detiknews)

15 - Aktris horor legendaris Indonésia, Suzanna, tilar donya. (Selebriti Indonésia)

13 - Bebungah Nobel kanggo babagan Ékonomi dianugerahaké marang Paul Krugman (Amérikah Sarékat) (Halaman Penghargaan Nobel)

10 - Bebungah Nobel kanggo Bedhamèn Donya dianugerahaké marang Martti Ahtisaari (Finlandia) (Halaman Penghargaan Nobel)

9 - Bebungah Nobel kanggo babagan Sastra dianugerajaké marang Jean-Marie Gustave Le Clézio (Prancis) (Halaman Penghargaan Nobel)

8 - Perdagangan saham ing Bursa Efek Indonésia diendhegaké jam 11.06 WIB amarga anjlog (10,38%) dadi 1.451,669. (Kompas.com)

8 - Bebungah Nobel kanggo babagan Kimia dianugerahaké marang Osamu Shimomura (Jepang, nyambutgawé ing Amérikah Sarékat), Martin Chalfie (AS), lan Roger Y. Tsien (AS) kanggo panemon lan pamanfaatan Protein berpendar ijo (Green fluorescent proteins, GFP) (Halaman Penghargaan Nobel)

7 - Bebungah Nobel kanggo babagan Fisika dianugerahaké marang Yoichiro Nambu, Makoto Kobayashi, lan Toshihide Maskawa (kateluné saka Jepang) kanggo panelitèn ing babagan fisika subatom (Halaman Penghargaan Nobel)

6 - Bebungah Nobel kanggo babagan Fisiologi utawa Kedhokteran taun 2008 dianugeraké marang Harald zur Hausen (Jerman), Françoise Barré-Sinoussi (Prancis), lan Luc Montagnier (Prancis) (Halaman Penghargaan Nobel)

2 - Pelaku bom bunuh dhiri ngincer warga Singah sing nembé rampung sembahyang ing loro masjid ing Baghdad, Irak, menewaskan 17 orang dan melukai 30 orang lainnya. (AP)

2 - Choi Jin-sil, salah siji bintang filem paling populèr Koréa Kidul, tinemu tiwas ing omahé. (AP)

2 - Gunggung kurban tiwas amarga kepidak ing kuil Hindhu ing Jodhpur, Himachal Pradesh, India kulon nambah dadi 224 jiwa. (AP)

Uga delengenBesut