Saiki dina: Ngahad, 17-12-2017

Kothak basa Wikipedia:Babel:
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
en-1 This user can contribute with a basic level of English.
Cithakan:User ms-2
Slamet Serayu
Police man ganson.svg Penganggo iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Admin mop.PNG Penganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Wikipedia-logo.png Penganggo iki pecandu Wikipedia.
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg Penganggo iki Nasionalis lan Pancasilais
Cigarette.jpg Penganggo iki (nuwun sewu) perokok Djarum Coklat / Dji Sam Soe.
A small cup of coffee.JPG Penganggo iki mumet tanpa kopi.

Nami kula Slamet Serayu, asalipun saking Purwokerto, Jawa Tengah. Lair tanggal 1 Juni 1964, nduwe putra 2 yaiku: Josat Ilyazuth Zalzati (lair tanggal 23 Desember 1996) lan Khozy Ilyasyah Zalmajati (lair tanggal 16 Juli 2003), domisili saiki neng Jakarta. Kula langkung lancar menawi ngangge basa Jawa Banyumasan.
Mekaten informasi ngenani diri kula.
Kagem pengurus/pengangge liya, tulisan/artikel saking kula tulung basa Jawa-ne dibeneri, suwun.

Slamet Serayu.JPG
kaluarga kulo

Bintang WikiJvBesut

  BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Ngaturaken Barnstar WikiJv konjuk mas Slamet Serayu, minangka perintis lan panganggé ingkang tuhu setya - Pras 02:13, 19 Juli 2009 (UTC)