Saiki dina: Senèn, 16-07-2018

Kothak basa Wikipedia:Babel:
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Cithakan:User ms-2
Slamet Serayu
Police man ganson.svgPenganggo iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Admin mop.PNGPenganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Wikipedia-logo.pngPenganggo iki pecandu Wikipedia.
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svgPenganggo iki Nasionalis lan Pancasilais
Cigarette.jpgPenganggo iki (nuwun sewu) perokok Djarum Coklat / Dji Sam Soe.
A small cup of coffee.JPGPenganggo iki mumet tanpa kopi.

Nami kula Slamet Serayu, asalipun saking Purwokerto, Jawa Tengah. Lair tanggal 1 Juni 1964, nduwe putra 2 yaiku: Josat Ilyazuth Zalzati (lair tanggal 23 Desember 1996) lan Khozy Ilyasyah Zalmajati (lair tanggal 16 Juli 2003), domisili saiki neng Jakarta. Kula langkung lancar menawi ngangge basa Jawa Banyumasan.
Mekaten informasi ngenani diri kula.
Kagem pengurus/pengangge liya, tulisan/artikel saking kula tulung basa Jawa-ne dibeneri, suwun.

Slamet Serayu.JPG
kaluarga kulo

Bintang WikiJvBesut

  BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Ngaturaken Barnstar WikiJv konjuk mas Slamet Serayu, minangka perintis lan panganggé ingkang tuhu setya - Pras 02:13, 19 Juli 2009 (UTC)