Sugeng rawuh, Legoktm!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.52 (UTC)

Tres pirembagan 23 Februari 2013 11.56 (UTC)

removing tag in useBesut

Hello Legoktm, Refering to bot activities in converting interwiki links, would you please remove in "use tags" that is already expired? Thank You.Pras pirembagan 18 November 2013 02.14 (UTC)

Sorry, I'm not sure what you mean. My bot should not be running any more. Legoktm (pirembagan) 18 November 2013 02.26 (UTC)

I apologize, "in use tag" was placed by the original contributor, not by your bot. Cheers. Pras pirembagan 20 November 2013 06.52 (UTC)