Priština iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Kosovo. Kutha iki dumunung ing sisih kidul nagara iki. Kutha Priština duwèni sing ndunungi 600.000 jiwa (2000) kanthi kapadhetan 661 jiwa/km². Kutha iki duwé mayoritas sing ndunungi ètnis Albania.

Priština
Sesawangan Pristina
Sesawangan Pristina
Élepasi652 m (2,139 ft)
Cacah warga (2011)
 • City198.214
 • Métro465.186 (2.011 Census)
Kodhe laladan+383 38
Situs wèbMunicipality of Pristina Cithakan:Sq icon

Kutha iki ngubungaké papan anggegana utama Papan Anggegana Internasional Priština lan Universitas Priština.

Lokasi Priština ing Kosovo

Kutha kembarBesut

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut