Tuduhaké menu pokok

Priština iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Kosovo. Kutha iki dumunung ing sisih kidul nagara iki. Kutha Priština duwèni sing ndunungi 600.000 jiwa (2000) kanthi kapadhetan 661 jiwa/km². Kutha iki duwé mayoritas sing ndunungi ètnis Albania.

Priština
Sesawangan Pristina
Sesawangan Pristina
Élepasi 652 m (2,139 ft)
Cacah warga (2011)
 • City 198.214
 • Métro 465.186 (2.011 Census)
Kodhe laladan +383 38
Situs wèb Municipality of Pristina Cithakan:Sq icon

Kutha iki ngubungaké papan anggegana utama Papan Anggegana Internasional Priština lan Universitas Priština.

Lokasi Priština ing Kosovo

Kutha kembarBesut

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut