Purwadadi

Purwadadi iku kutha krajan kabupatèn Grobogan ing provinsi Jawa Tengah. Kutha iki ana ning persimpangan saka kuta-kutha liyané, Semarang ning sisih kulon, Blora ning sisih wétan, Sala ning sisih kidul, Pati ning sisih lor lan Demak lan Kudus ning sisih lor-kulan

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut