Tuduhaké menu pokok

Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira, MD(Doctor of Medicine), (lair ing Belém do Pará, Brasil, 19 Fèbruari 1954 – pati ing São Paulo, Brasil, 4 Dhésèmber 2011 ing umur 57 taun), lewih dikenal karo Sócrates, ya iku mantan juru main bal-balan. Dhèwèké iku juru main bal-balan kang dikenal duwé umpan kang apik.

Sócrates
Socrates87660.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sócrates Brasileiro Sampaio
de Souza Vieira de Oliveira
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)
Posisi main glandhang serang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1974–1978 Botafogo-SP 57 (24)
1978–1984 Corinthians 297 (172)
1984–1985 Fiorentina 25 (6)
1986–1987 Flamengo 11 (3)
1988–1989 Santos 5 (2)
1989 Botafogo-SP 0 (0)
2004 Garforth Town[1][2] 1 (0)
Tim nasional
1979–1986 Brazil 60 (22)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Cathetan sikilBesut

  1. "National-Football-Teams.com". National-Football-Teams.com. 19 February 1954. Dijupuk 7 June 2011. 
  2. "BBC.co.uk". BBC News. 27 October 2004. Dijupuk 7 June 2011. 

Pranala njabaBesut