Sekaran, Gunungpathi, Semarang

désa ing Indonésia

Sekaran iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Gunungpathi, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Sekaran
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanGunungpathi
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

PendhidhikanBesut

Ing kalurahan Sekaran, kacamatan Gunungpathi iki dumunung kampus UNNES kang wiwit tanggal 12 Maret 2010, wis ndhéklarasi minangka universitas konservasi.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut


 

Gunungpathi, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Gunungpathi | Plalangan | Sumurejo | Pakintelan | Mangunsari | Patemon | Ngijo | Nongkosawit | Cepoko | Jatirejo | Kandiri | Pungangan | Kalisegoro | Sekaran | Sukorejo | Sadeng