Sepur Arjuna Ekspres

Sepur Arjuna Ekspres inggih punika sepur klas eksekutif kang dipunlakokaken déning PT. Kereta Api Indonesia (Persero) dinggo nglayani lintas Surabaya Gubeng karo Malang sing letake ing Jawa Wetan. Sepur iki diluncurake ndek 19 Maret 2021 minangka sepur fakultatif, yaiku sepur seng dilakokake pas dino dino tartamtu. Lakuning seka Surabaya minuju Malang lan kosok balene, sepur iki nempuh jarak sekitar 93 km ditempuh 2 jam perjalanan lan mandeg ning Setatsiyun Sidoarjo, Setatsiyun Bangil (jadwal esuk, arah Surabaya) lan Setatsiyun Lawang

Sepur Arjuna Ekspres
Informasi umum
Jenis sepurSepur aglomerasi
StatusBeroperasi
LokalDaerah Operasi VIII Surabaya
PamilikPT. Kereta Api Indonesia
Perjalanan
Relasi parjalananMalang-Surabaya Gubeng, pp.
Jumlah pamberhentianDeleng ing ngisor
Jarak parjalanan93 km
Waktu parjalanan1 jam 55 menit
Frekuensi perjalanan harianLoro parjalanan mangkat mulih
Nomor sepur91F-94F
Jenis relRel abot
Pelayanan
KelasÈksekutif
Susunan tampat duduk
  • 50 kursi disusun 2-2 (èksekutif)
    kursi saged direbahaké lan diputer
Fasilitas sepur dhaharWonten
Jenis kaca jendhelaKaca panorama dupléks, lapisan laminasi isolator panas
Fasilitas hiburanWonten
BagasiKadang kala
Liya - liyaLampu maca, toilet, alat padam geni ringan, rem dharurat, AC, pangredam swara
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC 206
Lebar sepur1.067 mm
Kacepatan operasional60 teka 100 km/jam
Pamilik prasaranaDitjen KA, Kementrian Perhubungan Republik Indonésia
Nomor KA91F-94F

Data teknisBesut

Sepur Arjuna Ekspres nggunakake sarana wolu sepur eksekutif sing totale kapasitas 400 panumpang. Nalika semana, sepur niki mung ngangkut 280 panumpang sajrone pandemi COVID-19

Rute Surabaya GubengMalang pp.
Tata rangkening sepur
Sepur angka Sepur pambangkit (P) 1 2 3 4 Sepur dhahar (M1) 5 6 7 8
Katerangan Sepur panumpang kelas eksekutif (K1) Sepur panumpang kelas eksekutif (K1)
Catetan: Tata rangkening sepur bisa mowah sewayah-wayah, kadang kala ngawa sepur bagasi.
Tarif sepur ditetapake yaiku Rp 65.000,00

Jadwal lakuBesut

Ing sor iki jadwal lakuning sepur Arjuna Ekspres per 19 Maret 2021 (Gapeka 2021).

Sepur Arjuna Ekspres
(Surabaya Gubeng–Malang)
Setatsiyun KA 91F KA 93F
Teka Mangkat Teka Mangkat
Surabaya Gubeng - 06.00 - 13.00
Sidoarjo 06.25 06.29 13.24 13.28
Lawang 07.30 07.33 14.30 14.34
Malang 07.55 - 14.55 -
Sepur Arjuna Ekspres
(Malang–Surabaya Gubeng)
Setatsiyun KA 92F KA 94F
Teka Mangkat Teka Mangkat
Malang - 10.25 - 05.40
Lawang 10.47 10.50 06.01 06.04
Bangil Ls Ls 06.40 06.52
Sidoarjo 11.46 11.49 07.14 07.17
Surabaya Gubeng 12.15 - 07.41 -
Katerangan

Ls : Mlaku langsung