Setatsiyun Lawang


Setatsiyun Lawang (LW) yaiku setatsiyun sepur kelas I sing terletak ing Lawang, Lawang, Malang; ning kadhuwuran +491 m; klebu ing njero Daerah Operasi VIII Surabaya; lan mrupakan setatsiyun paling lor lan paling gedhe ing Kabupaten Malang. Setatsiyun Lawang terletak tepat ing pinggir dalan raya MalangSurabaya lan ing seberang pasar. Minangka Setatsiyun Cipeundeuy, kabeh sepur sing nglintas ing jalur Bangil–Malang wajib mandheg kanggo nglakokake pemeriksaan rim sakderenge nglanjutake lelampahan. Setatsiyun iki nduwe telu jalur sepur karo jalur 1 mrupakan sepur lurus.

Stasiun Lawang

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun LW.png
  • Singkatan: LW
  • Nomor: 5110
Stasiun Lawang 2019.jpg
Tampak depan Stasiun Lawang, 2019
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènMalang
KecamatanLawang
DésaLawang
AlamatDalan Thamrin/Raya Malang-Surabaya
Koordinat7°50′12″S 112°41′52″E / 7.836634°S 112.697836°E / -7.836634; 112.697836Koordhinat: 7°50′12″S 112°41′52″E / 7.836634°S 112.697836°E / -7.836634; 112.697836
Sujarah
Bukak20 Juli 1879
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VIII Surabaya
Kelas setasiunI[1]
PunggelanLW
Nomer setasiun5110
Dhuwuring stasiun+491 m
Kilometerkm 31+114 lintas Bangil-Blitar-Kertasana
LayananArjuno Ekspres, Jayabaya, Tawang Alun, Penataran, Tumapel, lan Sepur ketel/angkutan BBM.
Kabeh sepur sing ditarik lokomotif seka lan menyang Setatsiyun Malang wajib nglakokake pengecekan blok rim.
LoketSistem tiket daring, melayani pemesanan langsung di loket. Terdapat fasilitas ala bandara berupa check-in untuk pencetakan boarding pass khusus keberangkatan KA jarak jauh/menengah di loket stasiun.
Operasi
Cithakan:Adjacent stations
Fasilitas
Kathahing jalur3 (jalur 1: sepur lurus)
Kathahing peron2 (siji peron sisi sing cendhak lan siji peron pulo sing rada dhuwur)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Kanthi dhuwure +491 m ndadikake setatsiyun iki terletak ing kadhuwuran paling dhuwur ning Daerah Operasi VIII Surabaya. Seka Setatsiyun Bangil ning arah kidul, karakteristik jalur klebu terjal—nduwe rata-rata kemiringan jalur sekitar 25‰ (permil)—sementara karakteristik jalur ning arah Setatsiyun Singosari relatif mudhun.

Setatsiyun iki mulai beroperasi bareng karo pembukaan jalur lintas Bangil–Malang tanggal 20 Juli 1879; ndadikake setatsiyun iki mrupakan bangunan paling tua ing Lawang.[2]

Bangunan setatsiyun iki saiki uiws ditrapake dadi cagar budaya karo Unit Pusat Pelestarian lan Desain Arsitektur PT KAI.

Pratuduh rujukanBesut

  1. PT Kereta Api Indonesia (Persero) (21 Januari 2020). "Selayang Pandang Daerah Operasi 8 Surabaya" (PDF). e-PPID PT. Kereta Api Indonesia. Dibukak ing 5 Oktober 2020.
  2. Staatsspoorwegen (1921–1932). Verslag der Staatsspoor-en-Tramwegen in Nederlandsch-Indië 1921-1932. Batavia: Burgerlijke Openbare Werken.CS1 dandani: format tanggal (link)