Setatsiyun Tobo


Setatsiyun Tobo (TBO) yaiku kelas III / setatsiyun sepur cilik sing dununge ing Kebonagung, Padangan, Bojonegoro ; ing dhuwur +25 meter; lan dadi setatsiyun aktif Area Operasi VIII paling kulon sing nyebrang Gambringan-Surabaya Pasarturi, Kabupaten Bojonegoro, lan Jawa Timur sisih lor. Setatsiyun iki cukup gampang diakses amarga dununge ana ing sisih kidul sisih kidul dalan gedhe sing nyambung Bojonegoro karo Cepu .

Stasiun Tobo

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun TBO.png
  • Singkatan: TBO
  • Nomor: 2722
Stasiun Tobo 2 2020.jpg
Bangunan baru dan emplasemen Stasiun Tobo, 2020
Letak
PropinsiJawa Timur
KabupatènBojonegoro
KecamatanPadangan
DésaKebonagung
AlamatCithakan:Rute Jalan Raya Bojonegoro-Cepu
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VIII Surabaya
Kelas setasiunIII/kecil[1]
PunggelanTBO
Nomer setasiun2722
Dhuwuring stasiun+25 m
Kilometerkm 96+629 lintas Gundih-Gambringan-Bojonegoro-Surabaya Pasarturi
LayananHanya untuk persusulan antarkereta api.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Kathahing peronSatu peron sisi yang agak rendah
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Setatsiyun iki wiwitane nggunakake sistem sinyal mekanik lan duwe telung jalur rel kanthi garis 2 minangka garis lurus. Sawise jalur dobel saka setatsiyun iki menyang Setatsiyun Bojonegoro diwiwiti ing wiwitan Desember 2013 [2] lan banjur nganti Setatsiyun Wadu ing pungkasan Maret 2014 [3], ana garis puteran anyar lan bangunan anyar ing sisih kidul-kulon ril sepur kanthi dalan mlebu lemah. saengga cacahe jalur nambah dadi papat. Baris 2 digunakake minangka garis lurus kanggo arah Semarang wae, garis 3 digunakake minangka garis lurus mung kanggo arah Surabaya, lan baris 4 diwenehi kanopi. Kajaba iku, sistem sinyal wis diganti karo sistem sinyal listrik. Bangunan setatsiyun lawas kasebut bubar dibubarake ing taun 2018 lan saiki bangunan kasebut wis diganti karo bangunan anyar sing fungsine dadi kantor resor rel. Kanggo nggayuh bangunan setatsiyun anyar saka dalan gedhe, sampeyan kudu mlaku liwat lorong. Arsitektur bangunan setatsiyun anyar padha karo Setatsiyun Patukan.

Wiwit tanggal 1 Agustus 2016, amarga ana koordinasi regional saka setatsiyun sepur PT KAI, setatsiyun iki bebarengan karo Setatsiyun Bojonegoro lan Setatsiyun Kalitidu sing sadurunge kalebu ing Wilayah Operasi IV Semarang saiki kalebu ing Operasi VIII Surabaya. [4] Ing sisih kulon setatsiyun iki, sadurunge Setatsiyun Cepu, ana Setatsiyun Padangan sing wis suwe ora aktif amarga ora adoh saka Setatsiyun Cepu. Dene ing sisih wétan setatsiyun iki, sadurunge Setatsiyun Kalitidu, ana Setatsiyun Tengor lan Setatsiyun Celangap sing uga duwe nasib sing padha. [5]

GambarBesut

ParipustakaBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Wedia, Ririn (2013-12-05). "Jalur Rel Ganda di Bojonegoro Dioperasikan". Suara Banyuurip (suarabanyuurip.com). Dibukak ing 2020-04-18.
  3. "Switchover Terakhir di Jalur Ganda KA Pantura". Berita Trans (ing basa Indonesia). 2014-02-26. Dibukak ing 2020-04-10.
  4. Setiawan, Deni (2016-07-27). "Mulai Agustus 2016, Stasiun Bojonegoro Masuk Wilayah Daop VIII". TribunJateng.com. Dibukak ing 2016-07-31.
  5. Officieele Reisgids der Spoor en Tramwegen en Aansluitende Automobieldiensten op Java en Madoera. Staatsspoor en Tramwegen Particuliere Spoor en Tramweg-Maatschappijen. 1932. pp. 166–168.