Sukaharja, Wedarijaksa, Pathi

Sukoharja (panulisan sajeroning basa Indonésia: Sukoharjo) iku désa ing Kacamatan Wedarijaksa, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia, kodhe pos 59152. Ing désa iki ana sekolah antarané, SD Negeri Sukoharjo I,SD Negeri Sukoharjo III. Ora ana SMP-sederajat utawa SMA-sederajat. KUD ing désa iki ya iku KUD Makarti kang panggonane ing sacedhake SD Sukoharjo I. Dukuh kang ana ing Désa Sukoharja ya iku Njongke, Nggatelan, Ngulaan, Jontromalang, Rames.

Sukoharja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWedarijaksa
Pamaréntahan
 • Lurah désaSuharno, SH.
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut