Teguh Karya

Steve Liem Tjoan Hok (luwih ditepungi kanthi jeneng Teguh Karya; lair ing Pandeglang, Jawa Kulon, 22 Sèptèmber 1937 – pati ing Jakarta, 11 Dhésèmber 2001 ing umur 64 taun) ya iku sutradara filem légendaris Indonésia.[1] Teguh Karya iku pamimpin Téater Populèr, wiwit ngadegé taun 1968.[1] Dhèwèké wis kaping enem dadi Sutradara paling apik ing FFI.[1] Film-filemé wis akèh nglairaké aktor lan aktris kondhang ing Indonésia kaya ta Slamet Rahardjo, Christine Hakim, lan Alex Komang.[1]

Teguh Karya
Teguh Karya.jpg
Jeneng liyaSteve Liem Tjoan Hok
PakaryanSutradara

Film kang disutradarai & dimainké Teguh KaryaBesut

Sutradara paling apik ing FFIBesut

Nominasi Sutradara paling apik ing FFIBesut

  • Usia 18,
  • Secangkir Kopi Pahit,
  • Doea Tanda Mata.[2]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d Teguh Karya(04 Juli 2011)
  2. a b c Teguh Karya(04 Juli 2011)