[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Gunung Mas {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] Tewah iku kacamatan ing Kabupatèn Gunung Mas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.136 km2 lan okèhé kang ndunungi 16.766 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tewah, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 25 km.

Tewah, Gunung Mas
Nagara Indonésia

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Désa lan kalurahan [2][3][4]Besut

Désa:

Kalurahan:

  1. Tewah

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Tewah, Kabupatèn Gunung Mas, Kalimantan Tengah


Désa : Batu Nyapau | Batu Nyiwuh | Karason Raya | Kasintu | Rangan Mihing | Sandung Tambun | Sare Rangan | Sei Riang | Sumur Mas | Taja Urap | Tanjung Untung | Teluk Lawah | Tumbang Habaon | Tumbang Pajangei | Upun Batu


Kalurahan : Tewah