Makedonia Wétan lan Trasia

(Kaelih saka Thrace)

Makedonia Wétan lan Trasia (ing basa Yunani: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη) iku salah siji saka telulas periphery ing Yunani, dumadi saka pérangan wétan Makedonia Yunani karo Trasia Yunani. Perphery iki kapérang dadi prefecture Drama lan Kavala lan prefecture Xanthi, Rhodope lan Evros.

Periphery Makedonia Wétan lan Trasia
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Location of Makedonia Wétan lan Trasia Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: {{{capital}}}
Prefectures: Drama
Evros
Kavala
Rhodope
Xanthi
Populasi: 0
Area: 14.157 km² (5.466 sq.mi.)
Kapadhetan: 0 /km² (0 /sq.mi.)
Website: www.remth.gr

Komunitas utamaBesut

Pranala njabaBesut

  Wewengkon Administratif ing Yunani  

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |