Tlagawera, Banjarnegara, Banjarnegara

désa ing Indonésia

Tlagawera, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kacamatan Banjarnegara, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah.

Tlagawera
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut