Tobelo Kidul, Halmahera Lor

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Lor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tobelo Kidul, Halmahera Lor
Nagara Indonésia

Tobelo Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Halmahera Lor, propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kacamatan Tobelo Kidul

Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Halmahera Lor