Toha Mochtar

Toha Mochtar (Kediri, Jawa Timur, 17 September 1926 - Jakarta, 17 Mèi 1992), punika sastrawan lan pengarang cariyos kanggé laré-laré Indonesia.

KaryaBesut

Sautawis karyanipun inggih punika:

Novèl
Carios Laré

Sanèsipun novèl kanggé diwasa, Toha ugi asring nyerat buku kanggé laré-laré. Wonten ing taun 1971 sesarengan kaliyan Julius R. Siyaranamual lan Asmara Nababan, piyambakipun ndhèrèk ngadegaken kalawarti Kawanku ingkang dipunasta déning panjenenganipun salami 15 taun. Kalawarti kanggé laré punika misuwur minangka kalawarti ingkang saé mutunnipun ing wekdal punika.

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut