Tumbang Gugub, Seruyan Hulu, Seruyan

Tumbang Gugub iku désa ing Kacamatan Seruyan Hulu, Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Tumbang Gugub
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSeruyan
KacamatanSeruyan Hulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranala njabaBesut