[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seruyan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] Kacamatan Seruyan Hulu iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 4.746 km2 lan okèhé sing ndunungi 12.995 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tumbang Manjul, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 300 km.

Seruyan Hulu, Seruyan
Nagara Indonésia

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih kidul karo: Kacamatan Seruyan Tengah lan Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Lamandau lan Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Katingan lan Kotawaringin Wétan

Désa [1]Besut

RefrensiBesut

Pranala njabaBesut