Tumbang Suei, Seruyan Hulu, Seruyan

désa ing Indonésia

Tumbang Suei iku désa ing Kacamatan Seruyan Hulu, Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Tumbang Suei
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSeruyan
KacamatanSeruyan Hulu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranala njabaBesut