Kabupatèn Katingan iku kabupatèn ing provinsi Kalimantan Tengah. Kutha krajan kabupatèn dumunung ong Kasongan. Kabupatèn iki jembaré 17.800 km² kanthi sing ndunungi 141.205 jiwa (asil Sensus Penduduk Indonésia 2010). Semboyan kabupatèn iki ya iku "Penyang Hinje Simpei". Kabupatèn iki dumadi saka 13 kacamatan.

Kabupatèn Katingan
150px
Lambang {{{nama}}}
Semboyan: Penyang Hinje Simpei


300px
Peta lokasi {{{nama}}} di Kalimantan Tengah
Koordinat:
Propinsi Kalimantan Tengah
Pamaréntahan
Luas {{{luas}}}
Gunggung cacah jiwa
 - Total {{{penduduk}}}
 - Kepadatan {{{kepadatan}}}
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
ing sisih lor karo: Kabupatèn Sintang
ing sisih kidul karo: Segara Jawa
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kotawaringin Wétan
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Gunung Mas, Kabupatèn Pulang Pisau lan Kutha Palangkaraya

Cathetan sikilBesut

Cithakan:Kabupatèn Katingan