Villeblevin iku kutha cilik ing Prancis sing dumunung ing département Yonne, ing région Bourgogne.

Villeblevin
Camus Monument in Villeblevin France 17-august-2003.1.JPG
The Villeblevin monument to Albert Camus
NagaraFrance
RégionBourgogne-Franche-Comté
DépartemènYonne
ArondisemenSens
KantonPont-sur-Yonne
Pamaréntahan
 • Mayor (2001–2008) Marc Leruse
Laladan17,36 km2 (284 sq mi)
Cacah warga (1999)21.580
 • Pepadhet2.1/km2 (5.6/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos89449 /89340
Élevasi53–118 m (174–387 ft)
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries. 2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Kutha iki misuwur ing taun 1960 nalika kadadéan kacilakan montor sing niwasaké Albert Camus.

DhémografiBesut

Miturut sènsus taun 1999, sing ndunungi kutha iki yakuwi 1.580.
Ing 1 Januari 2005, kira-kira sing ndunungi ana 1.708.

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

  Médhia magepokan Villeblevin ing Wikimedia Commons