Wates, Blitar

kacamatan ing Kabupatèn Blitar, Indonésia

Wates (Hanacaraka: ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦮꦠꦼꦱ꧀, Pegon: کٚچَمَتَنْ وَتٚسْ), yaiku setunggal kacamatan ing Kabupatèn Blitar[1], Provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Wates
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWates
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°17′35″S 112°20′21″E / 8.29303°S 112.33923°E / -8.29303; 112.33923Koordhinat: 8°17′35″S 112°20′21″E / 8.29303°S 112.33923°E / -8.29303; 112.33923
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBlitar
Pamaréntahan
 • CamatIr.Setiyana,MM.
Kodhe pos66194
Kodhe laladan
administrasi
35.05.20

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.