10 Novèmber

tanggal

10 November punika dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

Dina Pahlawan.

WiyosanEdit

Wiyos =Edit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

9 November-10 November-11 November