21 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 21 November)

21 November punika dinten ingkang kaping 325 utawi 326 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut