Tuduhaké menu pokok

Adipati Koesmadji (lair ing Bandung, Indonésia, 19 Agustus 1991; umur 27 taun) utawi asring dipuntepangi mawi asma Adipati Dolken inggih punika aktor saking Indonésia.[1] Adipati Koesmadji dipuntepangi wiwit dados paraga minangka Virgo ing sinétron Kepompong ing SCTV.[1]

Adipati Koesmadji
Adipati dolken.jpg
Asma wiyosan Adipati Koesmadji
Miyos (1991-08-19) Agustus 19, 1991 (umur 27)
Indonésia Bandung
Asma sanès Adipati Dolken
Pakaryan aktor
Taun aktif 2008-sapunika

Isi

KarierBesut

Adipati Dolken wiwit dipuntepang amargi dados paraga ing sinétron remaja ingkang irah-irahanipun Kepompong ingkang naté dados program andalan ing salah satunggaling stasiun TV swasta.[2] Sasampunipun Kepompong, Adi wiwit maragani sawatawis irah-irahan sinétron, kados ta Kejora dan Bintang ngantos Aliya.[2] Aktor ingkang gadhah karemenan basket punika wiwit dados paraga ing filem layar lebar mawi asma Adipati ing taun 2009 lumatar filem Putih Abu-Abu dan Sepatu Kets.[2] Dangu boten katingal, ing taun 2012 Adipati medal malih mawi asma Adipati Dolken ing filem Malaékat Tanpa Sayap ingkang dipunwedalaken déning Starision.[2]

FilmografiBesut

SinetronBesut

Film TVBesut

  • Guru Gue Jago Kungfu
  • Cinta Lompat Tembok (2012)
  • 22 Hari Mengejar Cinta Seleb (2012)

Cathetan sukuBesut

  1. a b Profil Adipati Dolken(diundhuh 16 Fèbruari 2013)
  2. a b c d Adipati Dolken(dipunundhuh 16 Fèbruari 2013)
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q Hot Detik


Pranala njawiBesut