Tuduhaké menu pokok
Ajaria02.png

Républik Otonomi Ajaria (basa Georgia: აჭარა Ačara) iku republik otonomi manggon ing kulon daya Georgia. Ajaria wewatesan karo Turki lan Segara Ireng. Pas jaman Soviet, Ajaria dikenal kanthi jeneng Républik Sosialis Soviet Otonomi Adzharia (ASSR Adzharia).

Ajaria nggantèaké posisi Abkhazia minangka pusat indhustri pariwisata ing wewengkon pesisir Georgia.

Pamérangan administratif AjariaBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut