[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn Banjar {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Aluh-Aluh, {{{nama dati2}}}| ]] Aluh-Aluh iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Aluh-Aluh
Kacamatan
Nagara Indonésia

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kutha Banjarmasin
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Tanah Laut
ing sisih kulon karo: Sungai Barito (sebrange ana Kabupatèn Barito Kuala)
ing sisih wétan karo: Kacamatan Kertak Hanyar karo Gambut

DésaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut