Ashraf Sinclair

Ashraf Daniel Mohammed Sinclair (lair ing Croydon, Inggris, 18 Sèptèmber 1979; umur 42 taun) ya iku aktor saka Malaysia, kakang kandung saka model saka malaysia Aishah Sinclair.[1] Jenené kondhang ning Malaysia sawisé dadi paraga Eddy ning filem kang dirilis ning taun 2006 judhulé GOL & GINCU kang dilanjutaké karo serial televisiné kang diputer setaun sawisé iku.[1]

Ashraf Sinclair
Ashraf Sinclair.jpg
LairAshraf Daniel Mohammed Sinclair
Jakarta
Jeneng liyaAshraf Sinclair
Pakaryanaktor, bintang iklan
Taun aktif2007-saiki
BojoBunga Citra Lestari
AnakNoah Sinclair Nugraha Rodiana.TribunNews, 23 September 2010. Diakses tanggal 23 September 2010.</ref>

Priya kang katurunan Inggris-Malaysia iki wiwit kondhang ning Indonésia awit foto-fotoné bebarengan karo aktris lan penyanyi Bunga Citra Lestari nyebar ning donya maya ning tengah taun 2007, lan wis duwé anak siji.[2]

Sawisé dikabaraké bakal nikah, Ashraf lan Bunga wusanané wara-wara manawa dhèwèké bakal nikah ning tanggal 8 November taun 2008.[1]

Ashraf nglamar Bunga ning dina Setu, tanggal 8 November 2008 ning Masjid Al Bina, Senayan, Jakarta, karo mas kawin sasetèl anting berlian 1,5 karat.[1]

Resepsi pernikahan ditindakaké ning dina Ngaat tanggal 9 November 2008 ning Golden Ballroom Hotèl Sultan, Jakarta nganggo adat Padang lan Bunga nganggo Suntiang, makutha khas Minang.[1]

Ora mung ing Indonésia, Ashraf uga nggelar resepsi nikahan kan suwéné rong dina kanthi konsèp lan papan kang béda.[1]

Ing dina pisanan Jumat, 14 November 2008 ning The Saujana Kuala Lumpur Hotèl, Subang.[1] Anannging kaping loroné ditindakaké ing dina Sabtu, 15 November 2008 ning Klub Golf Petaling Jaya.[1]

Sawisé nikah, Ashraf meluni garwané, Bunga kanggo nyambut gawé ning Indonésia.[1] Kaping pisanan, dhèwèké dadi paraga sajeroning filem horor, kang judhulé THE REAL POCONG kang dirilis taun 2009.[1]

Sadurungé, bebarengan karo Bunga, dhèwèké mainaké peran ning filem kang padha.[1] Film kang romantis judhulé SAUS KACANG nalika taun 2008.[1] Ora namung akting ning layar lebar, dhèwèké uga tampil ning sinétron, sawijining sinétron kang tau diperagakaké déning dhèwèké ya iku sinétron stripping kang judhulé SEKAR.[1]

SinematografiBesut

FilmBesut

IklanBesut

Sinetron (Indonésia)Besut

Film (Malaysia)Besut

Drama (Malaysia)Besut

Panatacara (Malaysia)Besut

RujukanBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m biografi Ashraf Sinclair dipununduh tanggal 13 September 2011
  2. berita Ashraf Sinclair dipununduh tanggal 13 September 2011